This page is also available in the following language: flags-gb English change

Прес-реліз

Сучасність та природозберігаюча технологія

Іспанія: Big Dutchman будує два пташника «під ключ» для утримання бройлерів

• Новий корпус для сучасного утримання бройлерів у провінції Сарагоса
    Приміщення корпусу

Нещодавно компанія Big Dutchman завершила будівництво двох корпусів для утримання бройлерної птиці для компанії Spes 2016 S.L. в іспанській провінції Сарагоса. Побудовані «під ключ» нові корпуси розміром 130 x16 метрів оснащені сервісним приміщенням площею 15 м2. Введення корпусів в експлуатацію було здійснено на початку червня, на сьогоднішній день в них міститься 35 000 голів. У розробці концепції проекту та його реалізації брало участь Big Dutchman Ibérica - дочірнє підприємство німецького виробника технологічного обладнання.

Птахівниче обладнання для утримання бройлерів

Spes 2016 S.L. являє собою невелике підприємство сімейного типу, на якому працює подружжя Франциско та Конча, а також їхні діти Давид і Родріго. Спільними зусиллями сім'ї вдалося подолати вже не одну перешкоду, з якими доводиться стикатися при реалізації проектів такого масштабу. «Технічне оснащення корпусів відповідає найсучаснішим ринковим стандартам», - зазначає керівник збуту Хорхе Камчо, задоволений досягнутими результатами.

Приклади:

• мікроклімат | в корпусі використовується система вентиляції CombiTunnel; мінімальний рівень вентиляції реалізується за допомогою бічних приливних елементів та розташованих по центру камінів. Якщо температура повітря в корпусі висока, система автоматично перемикається на роботу в тунельному режимі. Повітря надходить в корпус, проходячи через систему випаровувального охолодження Padcooling, виготовленої з поліпропілену. Вентилятори, які розташовані на фронтонній стіні, забезпечують відповідну швидкість повітря в корпусі за рахунок високого рівня повітрообміну.
  • Годівля та напування | за постачання корму птахам відповідає обладнання для роздачі корму Augermatic з 4 кормолініямі та 672 чашковими годівницями, за постачання води - 10 ліній напування з 2.520 ніпельними поїлками на корпус.

Корпус зсередини

На час проведення чистки лінії годування і напування можна підняти вгору.

Додаткова техніка з портфоліо Big Dutchman:

• опалення | опалювальні прилади з камерою згоряння закритого типу з серії JetMaster;
  • освітлення корпусу | світлодіодні лампи Zeus з двома відтінками білого кольору і індивідуальним режимом регулювання;
  • управління господарством | система менеджменту BigFarmNet, що дозволяє птахівникам здійснювати управління корпусами за допомогою ПК, мобільного телефону або планшетного ноутбука.

Корпус для утримання бройлерів з фотоелектричним енергетичним обладнанням

Природозберігаюча відгодівля бройлерів

Сонячна енергія

Сім'я вирішила експлуатувати птахівницькі приміщення на основі сонячної енергії і власноруч встановила фотоелектричні енергетичні панелі потужністю 75 kWp. Всі їх компоненти розміщені в сервісному приміщенні.

Додаткова інформація

My Big Dutchman

Клієнтський портал

Повний огляд: всі ваші замовлення та рахунки! Включаючи інтерфейс користувача.

Вхід в систему

Авторизуйтесь, введіть дані користувача, щоб увійти до облікового запису та скористатися преференціями.

Відкрити вхід до системи

Немає облікового запису? Тоді зареєструйтесь зараз!

Створіть свій обліковий запис на клієнтському порталі myBigDutchman.

Створити обліковий запис