This page is also available in the following language: flags-gb English change

Прес-реліз

Big Dutchman інвестує в розвиток головного офісу в Кальвеслаге

Будівництво виставкового павільйону та випробувального центру

• ось такий привабливий вигляд складського приміщення Вig Dutchman в майбутньому відкриється погляду водіїв, які проїжджають по федеральній трасі B 69 (візуалізація даних: Geising und Böker).
    візуалізація

Всесвітньо відома компанія-виробник тваринницького обладнання Big Dutchman зміцнює свої позиції в штаб-квартирі, розташованій в Кальвеслаге. Безпосередньо поблизу федеральної траси B 69 на території компанії планується побудувати виставковий павільйон площею 1800 кв. м. Колишньому складському приміщенню вже довелося поступитися місцем новому будівельному об'єкту. Завершення будівельних робіт заплановано на літо 2017 року.

У передчутті будівництва павільйону з привабливим фасадом голова правління Big Dutchman AG Бернд Мерполь зауважив: «У новому виставковому павільйоні у нас нарешті буде достатньо місця, щоб належним чином продемонструвати замовникам сучасне обладнання та системи для роздачі корму виробництва Big Dutchman для оснащення як птахофабрик (розведення курей-несучок та бройлерів), так і свинарських комплексів. У тому числі будуть представлені також новітні тренди галузі в області охорони навколишнього середовища, сприятливих умов утримання тварин, переробки побічних продуктів, очищення відпрацьованого повітря, а також застосування технології Smart Farming. Надалі для цих цілей в нашому розпорядженні будуть приміщення площею вдвічі більше, ніж досі».

Крім того, новий двоповерховий виставковий комплекс передбачає поряд з офісними приміщеннями для співробітників чисельністю понад 60 чоловік, також і два великих приміщення для проведення навчальних семінарів – кожне на 50 місць. По сусідству будівля колишнього складського приміщення вже перебудовується під випробувальний центр загальною площею 3500 кв. м. Тепер випробування продукції, які до цього часу проводилися в абсолютно різних місцях, будуть здійснюватися тут. Спеціально створений для цього випробувальний відділ готовий приступити до своєї роботи вже в серпні.

Загальний розмір інвестицій на проведення будівельних заходів склав близько 8 млн. євро. Проектувальні роботи виконані архітектурним бюро Geising und Böker. Безсумнівно, в ході будівельних робіт буде враховуватися і фактор довговічності. Так, наприклад, на даху будівлі вже були встановлені сонячні батареї, призначені для вироблення електроенергії на потреби підприємства, та які безпосередньо входять в асортимент продукції компанії.

My Big Dutchman

Клієнтський портал

Повний огляд: всі ваші замовлення та рахунки! Включаючи інтерфейс користувача.

Вхід в систему

Авторизуйтесь, введіть дані користувача, щоб увійти до облікового запису та скористатися преференціями.

Відкрити вхід до системи

Немає облікового запису? Тоді зареєструйтесь зараз!

Створіть свій обліковий запис на клієнтському порталі myBigDutchman.

Створити обліковий запис