Мова | Language

EuroTier 2016 – 2.000 m² майбутнього

Інноваційні рішення з ключових питань свинарства

Сенсаційний підсумок виставки EuroTier 2016 вражає: близько 25.000 відвідувачів завітали до сімнадцятого павільйону на стенд компанії Big Dutchman. Якщо ви не дісталися до Ганновера, ми покажемо Вам, які інновації та класику ми представили. Для Вас ми створили 360° інтерактивний відео тур. Подивіться – це того варто!

Благополуччя тварин, ефективність і оцифровка

Серед новинок представлена CulinaFlex-Quetschventil, що встановлює нові гігієнічні норми годування поросят. Одна з компетентних експертних  комісій DLG нагородила цей вентиль престижною відзнакою Innovation Award.

Окрім складних систем LED освітлення, таких як нові концепції для кращого утримання тварин, споживання меншої кількості енергії і стійкої обробки залишків матеріалів, головну роль насамперед відіграє тема оцифровки на обох стендах компанії  Big Dutchman. Тому: покращена сенсорна система, розподілений інтелект та обширний аналіз даних забезпечують сільському господарству більшу надійність, полегшення робочих процесів, а також допомагають збільшити виробничі результати.

Яскравим прикладом може служити BigFarmNet: під девізом "Система одна, містить все!", коли в межах однієї програми об’єднані всі  контролери, пристрої та датчики, і окремим цехом або навіть цілим свинокомплексом від А до Я можна легко управляти та ефективно контролювати  за допомогою мобільного або з власного дому.

З новинкою, що вказує шлях у майбутнє також очікує дочірнє підприємство компанії Big Dutchman BD PowerSystems. PowerBox повністю звільняє фермерів залежності від відкритих електричних мереж. Це стосується насамперед фермерів в регіонах з нестабільним енергопостачанням та нестачею енергії в Африці, Азії та Південній Америці.